Toimitusehdot

Ilves-Kaupan tuotteiden verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokauppaostoksissa. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.
Toimituskulut ja hinnat

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut PostNordilla.

  • MyPack Collect 6,50€
  • 120€ kotimaan tilauksille tarjoamme toimituskulut veloituksetta

Ulkomaan toimituskulut:

  • Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska, Saksa 19,90€
  • Belgia, Itävalta 24,90€
  • Ranska 33,90€
  • Yhdysvallat, Kanada 79,90€

Lisätietoja PostNordin pakettipalvelujen sisällöstä PostNord.fi. Ilves-Kauppa ei vastaa PostNordin mahdollisista viivästyksistä tai pakettien katoamisista.

Voit myös noutaa tilauksesi, jolloin toimituskulut ovat tilauksen loppusummasta riippumatta 0€. Noutopisteenä toimii Ilves-Kauppa Nokia Arena, Kansikatu 3, 33100 Tampere. Tilaus on noudettavissa, kun siitä on tullut vahvistus sähköpostitse. Tilausta säilytetään kuukauden ajan sähköpostin lähettämisestä alkaen. Noutamatta jääneistä tilauksista perimme 20 euron palautus- ja käsittelymaksun.

Toimitus noutona

Verkkokaupan noutotilaukset noudetaan Ilves-Kauppa Nokia Arenalta osoitteesta Kansikatu 3, 33100 Tampere. Tilaus on noudettavissa, kun saat erillisen vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Noutamatta jääneistä tilauksista perimme 20 euron palautus- ja käsittelymaksun.

Toimitus PostNord

Verkkokaupan postitilaukset lähetetään PostNordin kautta pääsääntöisesti 3-5 arkipäivän kuluessa. Lue poikkeukset yläpuolelta toimitusaikakohdasta. Tilauksen yhteydessä maksettu toimituskulu käsittää vain paketin kertaalleen lähetyksen. Jos paketti palautuu noutamattomana takaisin myymälään, sen voi joko noutaa tai uudella toimitusmaksulla lähetämme paketin uudelleen. Noutamatta jääneistä tilauksista perimme 20 euron palautus- ja käsittelymaksun.

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää lukuun ottamatta omalla nimellä ommeltavaa tai painettavaa kannattajapaitaa, jonka toimitusaika on noin 10 arkipäivää. Replica-paitojen toimitusaika on noin 6-8 viikkoa.

Palautusoikeus ja ostoturva

Tarkista tuote välittömästi, kun olet saanut sen. Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautusoikeutta ei ole painetuilla tai tehtaalta kustomoituna tilatuilla (nimi, numero jne.) tuotteilla, alusvaatteilla, kasvosuojuksilla eikä ale-tuotteilla. Jokaisesta tuotepalautuksesta tulee olla erikseen yhteydessä Ilves-Kauppaan. Ota yhteyttä 050 512 7175 tai ilveskauppa@ilves.com mikäli sinulla on kysymyksiä palautuksesta. Jo toimitetuista paketeista jotka palautetaan, ei hyvitetä toimitusmaksua.

Ulkomaan tilauksilla ei ole palautusoikeutta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Walley, Jousto, OP Lasku
Muu: PayPal (luottokortit, Apple Pay, Google Pay)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Lahjakortit

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Kortti käy maksuvälineenä verkkokaupassa sekä Nokia Arenan kaupoissa. Kortin summa on käytettävä kerralla ostotapahtumassa. Korttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Ilveksen kannattajatuotteita myyvät

Ilves-Kauppa, Nokia Arena
Kauppa on avoinna arkisin ja lauantaisin sekä aina Ilveksen kotiotteluissa ja Tappara-Ilves -paikallisotteluissa.

Ilves-Kauppa, Tammelan Stadion
Kauppa on avoinna aina Ilveksen kotiotteluissa.

Jälleenmyyjät (valikoimat vaihtelevat)

Prisma Ideapark | Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Prisma Kaleva | Sammonkatu 75, 33540 Tampere
Prisma Kangasala | Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala
Prisma Koivistonkylä | Lempääläntie 21, 33840 Tampere
Prisma Lielahti | Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere
Prisma Linnainmaa | Liikekatu 3, 33580 Tampere
Prisma Nokia | Yrittäjäkatu 10, 37100 Nokia
Prisma Pirkkala | Kenkätie 4, 33950 Pirkkala
Juvesport, Ideapark | Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Kiekkobussi | Sammonkatu 82, 33540 Tampere
Prisma Sastamala | Vammalantie 7, 38200 Sastamala