Ilves-Kaupan tuotteiden verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokauppaostoksissa. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Toimituskulut ja hinnat

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut Matkahuollolla.

  • Bussipaketti ja Lähellä-paketti 6,50€ (5kg asti)
  • Bussipaketti ja Lähellä-paketti 10,00€ (10kg asti)
  • 120€ tilauksille tarjoamme toimituskulut veloituksetta

Lisätietoja Matkahuollon pakettipalvelujen sisällöstä www.matkahuolto.fi. Ilves-Kauppa ei vastaa Matkahuollon mahdollisista viivästyksistä tai pakettien katoamisista.

Voit myös noutaa tilauksesi, jolloin toimituskulut ovat tilauksen loppusummasta riippumatta 0€. Noutopisteenä toimii Ilves-Kauppa, Kaupinkatu 40, 33540 Tampere. Tilaus on noudettavissa, kun siitä on tullut vahvistus sähköpostitse. Tilausta säilytetään kuukauden ajan sähköpostin lähettämisestä alkaen. Noutamatta jääneistä tilauksista perimme 20 euron palautus- ja käsittelymaksun.

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää lukuun ottamatta omalla nimellä ommeltavaa tai painettavaa kannattajapaitaa, jonka toimitusaika on noin 10 arkipäivää.

Palautusoikeus ja ostoturva

Tarkista tuote välittömästi, kun olet saanut sen. Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautusoikeutta ei ole omalla nimellä tilatulla kannattajapaidalla, alusvaatteilla eikä ale-tuotteilla. Ota yhteyttä 050 512 7175 tai ilveskauppa@ilves.com mikäli sinulla on kysymyksiä palautuksesta.

Lahjakortit

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Kortti käy maksuvälineenä verkkokaupassa sekä Kaupinkadun ja Hakametsän kaupoissa. Kortin summa on käytettävä kerralla ostotapahtumassa. Korttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Tapiola, Ålandsbanken, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, MobilePay, PayPal sekä yleisimmät luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n välityksellä.

Laskulla tai osamaksulla maksettaessa asiakas solmii oman sopimuksen Collector Bankin kanssa. Lisätiedot Collectorin verkkosivuilta.

Ilves-Hockey Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Kysymyksissä ota yhteyttä ilveskauppa@ilves.com.

Ilveksen kannattajatuotteita myyvät

Ilves-Kauppa, Kaupinkatu 40
Kauppa toimii myös verkkokauppatilausten noutopaikkana.

Ilves-Kauppa, Tammelan stadion
Kauppa on avoinna Ilveksen kotiotteluissa.

Ilves-Kauppa, Hakametsän jäähalli
Kauppa on avoinna Ilveksen kotiotteluissa ja Tappara-Ilves -paikallisotteluissa.

Jälleenmyyjät (valikoimat vaihtelevat)

Prisma Ideapark | Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Prisma Kaleva | Sammonkatu 75, 33540 Tampere
Prisma Kangasala | Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala
Prisma Koivistonkylä | Lempääläntie 21, 33840 Tampere
Prisma Lielahti | Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere
Prisma Linnainmaa | Liikekatu 3, 33580 Tampere
Team Sportia 10 | Sammonkatu 60, 33540 Tampere