Ilves-Kaupan tuotteiden verkkomyynnistä vastaa Ilves-Hockey Oy, y-tunnus 1604871-1. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokauppaostoksissa. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Toimituskulut ja hinnat

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut Matkahuollolla.

  • Bussipaketti ja Lähellä-paketti 6,50€ (5kg asti)
  • Bussipaketti ja Lähellä-paketti 10,00€ (10kg asti)
  • 120€ tilauksille tarjoamme toimituskulut veloituksetta

Lisätietoja Matkahuollon pakettipalvelujen sisällöstä www.matkahuolto.fi. Ilves-Kauppa ei vastaa Matkahuollon mahdollisista viivästyksistä tai pakettien katoamisista.

Voit myös noutaa tilauksesi, jolloin toimituskulut ovat tilauksen loppusummasta riippumatta 0€. Noutopisteenä toimii Ilves-Kauppa, Kaupinkatu 40, 33540 Tampere. Tilaus on noudettavissa, kun siitä on tullut vahvistus sähköpostitse. Tilausta säilytetään kuukauden ajan sähköpostin lähettämisestä alkaen. Noutamatta jääneistä tilauksista perimme 20 euron palautus- ja käsittelymaksun.

Toimitusaika

Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 3-5 arkipäivää lukuun ottamatta omalla nimellä ommeltavaa tai painettavaa kannattajapaitaa, jonka toimitusaika on noin 10 arkipäivää.

Toimitus noutona

Noudettavat verkkokauppatilaukset ovat haettavissa vain arkisin klo 14-17 osoitteesta Kaupinkatu 40. Tilaukset ovat noudettavissa, kun olemme lähettäneet tilauksesta vahvistusviestin sähköpostilla.

Palautusoikeus ja ostoturva

Tarkista tuote välittömästi, kun olet saanut sen. Sinulla on 14 päivän täydellinen palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Palautusoikeutta ei ole painetuilla (nimi, numero jne.) tuotteilla, alusvaatteilla, kasvosuojuksilla eikä ale-tuotteilla. Ota yhteyttä 050 512 7175 tai ilveskauppa@ilves.com mikäli sinulla on kysymyksiä palautuksesta.

HUOM! Joululahjaksi ostettuja tuotteita on mahdollisuus palauttaa ostokuittia vastaan 15.1.2022 asti. Tuotteen tulee olla täysin myyntikunnossa ja mahdolliset tagilaput edelleen kiinnitettyinä.

Lahjakortit

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Kortti käy maksuvälineenä verkkokaupassa sekä Kaupinkadun ja Hakametsän kaupoissa. Kortin summa on käytettävä kerralla ostotapahtumassa. Korttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sillä ole palautusoikeutta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankki: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken
Mobiilimaksu: MobilePay, Pivo, Siirto
Luottokortti: Mastercard, Visa, Visa Electron
Lasku: Svea lasku, Svea erämaksu, Svea yrityslasku
Muu: PayPal

Maksaminen tapahtuu Svea Payments Oy:n (aputoiminimi Maksuturva Group Oy) välityksellä. Lisätiedot maksamiseen liittyvissä asioissa Svea.com.

Ilveksen kannattajatuotteita myyvät

Ilves-Kauppa, Nokia Arena
Kauppa on avoinna arkisin sekä aina Ilveksen kotiotteluissa ja Tappara-Ilves -paikallisotteluissa.

Ilves-Kauppa, Kaupinkatu 40
Kaupinkadun toimipiste toimii vain verkkokauppatilausten noutopaikkana.

Jälleenmyyjät (valikoimat vaihtelevat)

Prisma Ideapark | Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
Prisma Kaleva | Sammonkatu 75, 33540 Tampere
Prisma Kangasala | Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala
Prisma Koivistonkylä | Lempääläntie 21, 33840 Tampere
Prisma Lielahti | Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere
Prisma Linnainmaa | Liikekatu 3, 33580 Tampere
Team Sportia 10 | Sammonkatu 60, 33540 Tampere